Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Programa “La Ciutat al Dia” d’Amposta Ràdio rep el reconeixement del Col·legi de Periodistes pel seus 25 anys en antena.

publicat el 16/7/2019


 

Fou al 1994 quan el programa es va posar en antena en una segona etapa de l’emissora municipal i que es manté en antena essent un dels programes de referència de la graella programàtica d’Amposta Ràdio i el magazine radiofònic més veterà a les Terres de l’Ebre.

 

El reconeixement es va fer durant la celebració dels Vens premis de periodisme que es van celebrar a l’auditori de la Unió Filharmònica i que fou entregat per l’Alcalde d’Amposta Adam Tomàs i per el president del Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre  Josep Baubí.

El director d’Amposta Ràdio i director del programa Manel Ramon va donar gracies per aquest inesperat reconeixement i va agrair la feina de tots els col·laboradors del programa que al llarg d’aquest 25 anys han contribuït a fer de la Ciutat al Dia un programa representatiu de la societat ampostina.

 

L’acte va comptar també amb l’entrega del premi de periòdica al reportatge "A les Fosques" sobre el bombardeig de Tortosa durant la Guerra civil i va cloure amb una conferencia del conductor del TN i membre del Col·legi de Periodistes Carles Prats. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El Programa “La Ciutat al Dia” d’Amposta Ràdio rep el reconeixement del Col·legi de Periodistes pel seus 25 anys en antena.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies