Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Artur Mas  assegura a Amposta  que el vot a JXCat servirà per aturar una possible coalició que vagi en contra de Catalunya.  

publicat el 17/4/2019

Artur Mas va visitar ahir Amposta on acompanyat del candidat al congrés per Tarragona Ferran Bel es va reunir al parc dels Xiribechs amb militants i simpatitzants d’aquesta formació política,

 Mas ,en el seu discurs va recordar que cal tenir en compte aquelles aliances que es poden formar un cop finalitzades les eleccions i que poden acabar perjudicant els interessos de Catalunya.

Artur  Mas que fou acompanyat també per el candidat al senat Lopez- Bofill i per el candidat a l’alcaldia d’Amposta Manel Masià, va recordar que JXCat te la mateixa filosofia que l’antiga convergència, la de unir diferents persones en un  sol  projecte i així espera que s’entengui aquesta aposta política.  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Artur Mas  assegura a Amposta  que el vot a JXCat servirà per aturar una possible coalició que vagi en contra de Catalunya.    

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies