Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L’Ajuntament d’Amposta rep una subvenciˇ de 1.250.000 euros del fons Feder per a continuar amb el projecte del nou enllumenat de la ciutat.

publicat el 3/4/2019

L’Alcalde d’Amposta Àdam Tomàs s’ha mostrat satisfet desprès de que el fons FEDER hagi anunciat la concessió d’una subvenció de un milió dos-cents cinquanta mil euros per el projecte del nou enllumenat de la ciutat que te un cost total de 3,5 milions d’euros i en el que s’han invertit més de 500.000.

Amposta és juntament amb Granollers i Mataró la única ciutat que ha rebut subvenció i la segona en quantitat atorgada

 Aquesta subvenció es suma als 450 mil que s’han rebut del 1,5 % cultural  que es destinaran a la millora de la façana del castell o els 350.00 del pla turístic que li han concedit recentment.

Tomàs a elogiat la tasca del tècnics  en la recerca de subvencions i processos estratègics que han aportat un volum importat de subvencions que estalvien un bon grapat de diners al ampostines i ampostinesAmposta RÓdio > NOT═CIES > L’Ajuntament d’Amposta rep una subvenciˇ de 1.250.000 euros del fons Feder per a continuar amb el projecte del nou enllumenat de la ciutat. 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies