Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Geni Franco Muñoz nova incorporació a la llista electoral del PSC d’Amposta per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

publicat el 19/3/2019

Geni Franco Muñoz nova incorporació a la llista electoral del PSC d’Amposta per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Geni Franco, nascuda l’any 1971, ampostina de tota la vida. Mare de tres filles, emprenedora, entusiasta i lluitadora. Molt il·lusionada en fer d’Amposta una ciutat per quedar-se a viure.

És Tècnica en Administració i Comerç i té el Certificat de Professionalitat en Atenció Sociosanitària a persones dependents en Institucions Socials.  Actualment està estudiant Grau Superior de Turisme.

Ha treballat d’administrativa en diverses empreses d’Amposta i de gerocultora a l’Onada i a la Residencia d’Avis d’Amposta. Es va traslladar a viure temporalment a les Illes Canàries per adquirir experiència i formació en turisme i ara a tornat a Amposta amb la família per aplicar els coneixements adquirits.

"Vull que la gent que ve al meu darrera tingui l’oportunitat d’un futur millor a Amposta i no hagi de marxar fora. Per a mi, el turisme és una bona oportunitat per crear riquesa i llocs de treball al territori i vull lluitar per aquest somni. És per això que he decidit participar en el projecte de ciutat de Francesc Miró." ha afirmat Geni.

Per la seva part, el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta Francesc Miró, ha agraït a Geni les seves ganes de treballar, la tenacitat i l’esforç, qualitats que li venen de la seva família. "Amb aquesta incorporació fem una aposta decidida pel turisme que és el segon sector productiu a la Comarca del Montsià i que Amposta ha de liderar." ha afirmat Miró.  Amposta Ràdio > Notícies > Geni Franco Muñoz nova incorporació a la llista electoral del PSC d’Amposta per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies