Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Eric Matamoros, Premi Amposta 2018

publicat el 12/3/2019


El jove ampostí Eric Matamoros guanya el Premi Amposta 2018, un reconeixement atorgat pels mitjans de comunicació amb presència a la ciutat que té com a finalitat premiar a les persones o entitats que han destacat durant l’any anterior.

Matamoros estudia Bioquímica i és el creador del TBM Classifier, una aplicació que permet detectar càncer de pell en estats prematurs. Amb només 19 anys, el jove ampostí ha guanyat el primer premi del certamen Connected Campus Idea Competition (CCIC) organitzat per Huawei. Un guardó que va permetre a Matamoros viatjar a la Xina per desenvolupar, amb el suport de la multinacional, l’aplicació mòbil BioAI per detectar diferents tipus de càncer. Durant la seva etapa a la secundària, Matamoros ja va rebre la beca Joves i Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera i un reconeixement de la Universitat de Saint Louis per un altre projecte sobre l’ADN amb el qual estava treballant.

L’accèssit del Premi Amposta és per al Delta Chamber Music Festival, un esdeveniment de referència de la música de Cambra que reuneix als millors artistes internacionals a Amposta. L’any passat, un dels tres concerts del certamen va ser retransmès per la Unió Europea de Radiodifusió (UER) de la mà de Catalunya Música.

Nit dels Mitjans

L’acte d’entrega de premis serà el 5 d’abril al pavelló municipal 1 d’octubre. Amb motiu dels 30 anys dels Premis Amposta es realitzarà una gala d’homenatge a totes les persones que han rebut el reconeixent al llarg d’aquests anys.

El Premi Amposta reconeix a les persones i entitats que durant l’any anterior han treballat per tenir una projecció destacada tant a nivell nacional com internacional.  Amposta Ràdio > Notícies > Eric Matamoros, Premi Amposta 2018 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies