Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Esquerra Republicana d’Amposta fitxa al periodista Pep Simˇ per a la seva llista electoral

publicat el 1/3/2019

La primera incorporació és el periodista Pep Simó. Nascut a Amposta l’any 1984, Simó és llicenciat en Periodisme, diplomat en Turisme i té un Màster en Màrqueting i Promoció Turística, a més, també s’ha especialitzat en el món del màrqueting digital. Pel que fa a l’àmbit professional ha treballat a empreses com Atrápalo, el Club TR3SC o Turisme de Catalunya, entre d’altres. El nou membre de la candidatura d’Esquerra Republicana va marxar de la seva ciutat per estudiar i des de llavors ha viscut a diverses ciutats com Tarragona, Barcelona, Madrid, Londres o Montpeller on ha compaginat la formació i el treball. No obstant això, fa 3 anys va decidir tornar a viure a Amposta, lloc on ha creat l’agència de comunicació Lo Faro i la marca de roba Del Terreno. I tertulia del debat de canal terres de l’Ebre l’Ebre al Dia

El fitxatge de Simó busca aportar "frescor" i "saba nova" a una llista que, tret d’aquest i algun altre moviment, serà continuista. Simó, ha afirmat que "és el moment de fer un pas endavant després d’anys d’activisme". "Em fa especial il·lusió treballar per al meu poble; formar part d’aquesta llista és una oportunitat i tinc moltes ganes d’ajudar a fer d’Amposta la ciutat integradora i prospera que tots volem", ha afegit.

Simó ha viscut la política sempre de molt a prop, ja que és fill de Josep Maria Simó, alcalde de l’Ajuntament d’Amposta entre els anys 1983 i 1987. "

Per la seva banda l’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, ha agraït que Simó se sumi al projecte d’Esquerra i ha valorat el fet que el jove hagi apostat per fer el salt a la política municipal activa, després d’una rica trajectòria en moviments socials. "Pep és la primera incorporació a una llista que vol sumar persones de diferents sensibilitats i trajectòries", ha acabat dient.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies