Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’economista Gay de Lièbana aconsella als citricultors sortir de la zona de confort.

publicat el 24/1/2019


 En una conferencia a l’auditori de la Fila d’Amposta  organitzada per AECE l’economista Josep Mª Gay de Liebana va fer un repàs a la situació econòmica mundial i als reptes de futur que passen inexorablement per la investigació la robotització i el desplegament de les noves tecnologies en tots els àmbits.

 Pel que fa al sector primari  i a la crisi dels cítric Liebana en declaracions Amposta Ràdio va recomanar sortir de la zona de confort i tenir imaginació per obrir nous mercats utilitzant les xarxes i la distribució personalitzada.

 Gay de Lièbana va donar una visió real del 2019, des de la desaceleración, el creixement dels països emergents, la despesa en I+D dels estats membres de la UE, radiografía de les grans potències empresarials com APPLE, AMAZON i MICROSOFT i la força amb que avança el mercat xinès. Quina és la situació real de la nostra economia i les seves perspectives.

  Un didàctic i empàtic Gay de Liébana, va exclamar el que ens vindrà en un espai a curt-mig termini i, que “l’empresa s’ha de reinventar cada dia, el món no s’atura”.

 A la conferencia hi van asistir més de 380 persones i fou presidida per l’Alclde d’Amposta Adam Tomàs, la Presidenta de la AECE Mª José Fernandez i per el subdelegat del govern a Tarragona Joan Sabaté  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > L’economista Gay de Lièbana aconsella als citricultors sortir de la zona de confort. 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies