Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL REGIDOR DE L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA GERMAN CISCAR DENUNCIA A SOREA PER COBRAMENTS IRREGULARS

publicat el 14/1/2019

 

El regidor de l’Ajuntament d’Amposta German Ciscar a presentat aquest dimarts dia 14 una denuncia als jutjats d’Amposta contra l’empresa SOREA, encarregada de gestionar el servei d’aigua a la ciutat d’Amposta.

 

En roda de premsa Ciscar ha assegurat qeu sOREA ha estafat als ciutadans i ciutadanes  fins a 1 milió 47 mil euros en concepte de la  aplicació del cost  de 6’6 euros per client i any  per un servei de línea oberta les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any, un servei que ja constava com a millora en el contracte signat amb l’ajuntament i per tant exempt de cobrament.

 

Ciscar assegura que  si es te en compte que a Amposta hi ha fins 11.283 abonats , el que significa un  cobrament irregular d’aquest servei de 74.000 euros  anuals  des de el 2005 any en que es va adjudicar el contracte , SOREA ha cobrat irregularment aquest més d’un milió d’euros als ciutadans , cosa que ha porat al regidor a denunciar l’empresa  per apropiació indeguda i estafa continuada.

 

Ciscar també lamenta que des de l’Ajuntament no s’hagi detectat aquesta practicà irregular que espera sigui condemnada i es retornin els diners als ampostins i ampostines  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > EL REGIDOR DE L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA GERMAN CISCAR  DENUNCIA A SOREA PER COBRAMENTS IRREGULARS

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies