Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ampostina Keila Garcia, triomfa en la primera audició a cegues de la Voz de Antena 3

publicat el 8/1/2019


La música d’Amposta torna ha ser protagonista aquest cop amb la persona de Keila Garcia , aquesta jove de 27 anys que acompanyada del seu chelo va impressionar en la primera audició a cegues del programa de A-3 la Voz.

La ampostina amb molta serenitat va aparèixer a l’escenari amb el violoncel que toca des de els 6 anys  i  va interpretar amb els ulls tancats el tema Lost on You, deixant bocabadats als coachs del programa, tant  Luis Fonsi, com Pablo Lopez, Paulina Rubio i Antonio Orozco van fer girar les seves itaquès per poder  barallar-se per emportar-se l’ampostina al seu equip . Tot i els elogis de la resta de coachs Keila  va elegir a Pablo Lopez per proximitat com a music i compositor.

 

Tot i que Antonio Orozco li va recordar que te molts bons amics a Amposta, Keila Gracia va decidir integrar-se a l’equip de Pablo Lopez que li va donar una molt forta abraçada  i es va mostrar satisfet  de poder comptar amb ella al seu equip de la Voz.

 

Cal recordar que també que el periodista  Jordi Evolé al seu tweet va assegurar que s’ha d’anar molt sobrada per aparèixer a un escenari amb un chelo i interpretar un tema de la manera que ho va fer la ampostina aplaudint la seva actuació.  De ben segur que aquesta edició de la Voz serà seguida per molts ampostins i ampostines  que donaran suport a aquesta cantant i músic que torna a posar el nom d’Amposta a iovell estatal, en aquesta ocasió al programa la Voz. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > L’Ampostina Keila Garcia, triomfa en la primera audició a cegues de la Voz de Antena 3

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies