Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L'ampostÝ Antoni Espanya, nou cap provincial de Costes a Tarragona

publicat el 8/11/2018


 L'ampostÝ Antoni Espanya ha estat nomenat nou cap provincial de Costes a Tarragona del Ministeri per a la Transiciˇ Ecol˛gica. Bi˛leg de formaciˇ i exregidor socialista de l'Ajuntament d'Amposta, de 2004 a 2011 va ser director territorial del Departament d'Agricultura. En declaracions a l'ACN, ha manifestat el seu compromÝs per intentar assolir un acord amb el "mÓxim consens" dels agents del territori per "donar resposta" als problemes que pateix el litoral del delta de l'Ebre, molt castigada per la regressiˇ i la subsidŔncia, fruit de la manca d'aportacions de sediments fluvials i amb l'amenaša cada cop mÚs pr˛xima de l'increment del nivell del mar pel canvi climÓtic.

"IntentarÚ arribar al mÓxim consens, que no serÓ absolut, amb totes les entitats afectades i que aix˛ tingui traducciˇ en pr˛xims pressupostos de l'Estat. Espero que el poc o molt que pugui estar en el cÓrrec que, com a mÝnim, es noti en aquest Ómbit territorial que s'ha plantejat un pla a mitjÓ termini per donar-hi resposta", ha declarat el nou cap de Costes, que va prendre possessiˇ del cÓrrec dilluns i aquest dimecres al matÝ ha mantingut una reuniˇ de treball amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan SabatÚ.

Funcionari del grup A de la Generalitat des de 1988, coneix profundament el delta de l'Ebre, on fins l'any 2003 va ser responsable d'˙s p˙blic del parc natural. Durant els ˙ltims anys s'ha encarregat de dirigir la Reserva de Caša de l'Encanyissada i Zones de Caša Controlada de l'illa de Buda, la badia del Fangar i el Garxal al mateix departament. 

Segons ha avanšat, la seva voluntat Ús poder atendre de forma mÚs "personalitzada" els assumptes relatius a les Terres de l'Ebre. "Vull establir dos dies de la setmana la gestiˇ des del territori perquŔ la gent no s'hagi de desplašar a Tarragona i facilitar, aixÝ, la interlocuciˇ del Ministeri amb els municipis de les Terres de l'Ebre", ha tancat. Espanya substitueix en el cÓrrec a Alfonso Forns.
 Amposta RÓdio > NotÝcies > L┤ampostÝ Antoni Espanya, nou cap provincial de Costes a Tarragona 

Ě  

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies