Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

LA POLICIIA LOCAL D’AMPOSTA VOL INICIAR CAMPANYES ALS CASALS D’AVIS SOBRE LA NECESSITAT D’UTILITZAR EL CINTURÓ DE SEGURTAT EN ELS VEHICLES.

publicat el 10/10/2018

 

El cap de la policia local d’Amposta ha informat que desprès de la campanya  de seguretat passiva realitzada a 1000 vehicles  s’ha detectat un alt nombre d’infraccions  especialment en la utilització correcta del cinturo de seguretat aquest infracció s’ha detectat en un 50% del total  en la franja de peones majors de 60 anys, un tema que segons Josep Massana , Inspector en Cap ,  cal reconduir mitjançant campanyes als casal d’avis i associacions de veïns per augmentar la sobre aquest tema  conscienciació a aquest col·lectiu.

 També ha estat elevat el nombre  de positius en al campanya de control d’alcoholèmia detectats aquesta passada setmana. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > LA POLICIIA LOCAL D’AMPOSTA VOL INICIAR CAMPANYES ALS CASALS  D’AVIS SOBRE LA  NECESSITAT D’UTILITZAR EL CINTURÓ DE SEGURTAT EN ELS VEHICLES.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies