Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Club Esportiu l’Àngel-Apasa als Jocs Special Olympics 2018 #MillorQuiHoIntenta

publicat el 25/9/2018


Els  propers 4 al 7 d’octubre es realitzaran els Jocs Specials Olympics per a esportistes amb discapacitat intel·lectual a Andorra i la Seu d’Urgell,. En aquests Jocs participaran 1600 esportistes internacionals amb 14 esports amb 400 tècnics esportius i 600 voluntaris.
Des de les Terres de l’Ebre participaran 17 esportistes del Club Esportiu-APASA amb les modalitats de natació i atletisme.
Es tracta de la cita més important d’enguany en l’àmbit social i esportiu, que es fa a Europa per a esportistes amb discapacitat intel·lectual i un estímul al treball diari, el premi a les diferents competicions locals i territorials i una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat i, per tant, aconseguir complicitats solidàries i de respecte. El seu principal objectiu és el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure com una via de desenvolupament i integració social per a les persones amb discapacitat intel·lectual.
El missatge d’aquests Specials és:
#MillorQuiHoIntenta
 Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El Club Esportiu l’Àngel-Apasa als Jocs Special Olympics 2018 #MillorQuiHoIntenta

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies