Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El PSC d’Amposta exigeix a l’Alcalde que assumeixi la responsabilitat d’haver fet aplicar una ordenança que no existeix

publicat el 6/8/2018El passat dia 2 d’agost la Policia Local publica al seu facebook la prohibició de circular amb  animals de companyia a la platja Eucaliptus segons Ordenança vigent. Aquesta prohibició desencadena un malestar en molts ciutadans que així ho manifesten als comentaris de la publicació.

Aquestes queixes fan que a l’endemà, dia 3 d’agost, Adam Tomàs cometi la negligència de fer una publicació en el seu facebook dirigint-se de forma particular a l’Associació Engrescats Terres de l’Ebre i demanant-los la seva col·laboració:“Com ja sabeu som molt sensibles a la feina que feu. La Policia Local, arran de diverses denúncies rebudes, ha recordat una ordenança de Policia i Bon Govern on des del 2006, es recull que no poden circular animals de companyia....ens emplacem al setembre per tal de modificar l’Ordenança.”

Quina  sensibilitat és aquesta que crea desassossec sobre una prohibició que no és tal i a sobre les emplaça a modificar una ordenança inexistent. Una vegada més queda demostrat que l’alcalde no està a peu de carrer i que la seva  preocupació no és tal.

El portaveu Socialista Francesc Miró explica que “Davant de la inquietud i de les queixes dels ciutadans d’Amposta en que això s’ha d’arreglar el més aviat possible i no esperar a setembre com vol l’alcalde, el mateix divendres dia 3 d’agost advertim a través de les xarxes socials que l’alcalde ha demanat l’aplicació de l’ordenança 65 sobre Policia i Bon Govern, que està derogat des de l’any 2009. Així ho comuniquem a Secretaria i és des d’allí que arran de la nostra queixa, l’anomalia es posa en coneixement del regidor de Governació, i l’alcalde borra el comentari del seu mur sense donar cap explicació.”

El que no és de rebut és que L’alcalde no doni explicacions i traslladi aquesta responsabilitat sobre l’error produït al bon prestigi de la policia local ja que és des del facebook de la Policia Local d’Amposta on es demanen disculpes sobre la no advertència de que l’ordenança estava derogada, en comte de fer-ho ell mateix com Alcalde i responsable de la policia local.  Ha emfatitzat Francesc Miró.

El grup municipal dels socialistes d’Amposta emplacem a l’Alcalde a que des d’ara mateix ens posem a treballar conjuntament amb totes les parts implicades, sobre els diferents usos que s’han de donar a la Platja d’ Eucaliptus. Ja fa anys que anem insistint en que hauríem d’aconseguir el distintiu de qualitat de Bandera Blava i alhora promocionar-la i que donades les grans dimensions que té la platja es poden atendre, més a més de gaudir del sol i la tranquil·litat, diferents tipus d’activitats tant esportives com de lleure, i una zona per portar animals de companyia, tal com ens proposa la gent. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El PSC d’Amposta exigeix a l’Alcalde que assumeixi la responsabilitat d’haver fet aplicar una ordenança que no existeix 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies