Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Detinguts 3 membres d'una banda organitzada a Amposta

publicat el 19/6/2018


Atès que setmanes enrere s’havien produït a poblacions veïnes robatoris d’aquesta tipologia de l’encastament, concretament a Tortosa i Vinaròs, la Policia Local d’Amposta havia planificat una sèrie de accions per tal de mirar de prevenir aquest tipus de robatoris a la població.
Al voltant de les 3:30 hores de la matinada del dimarts 19 de juny, els agents de la Policia Local d’Amposta que es trobaven realitzant patrullatge preventiu planificat a la població, han escoltat una alarma que provenia de la zona pròxima al establiment Electro HiperEuropa d’Amposta i s’han traslladat a comprovar-la.
Els agents en arribar a l’establiment han pogut observar un vehicle amb el motor en funcionament davant la porta de l’establiment que s’havia utilitzat per encastar-lo, diverses saques plens amb objectes preparats per emportar-se i almenys dues persones encaputxades a l’interior de l’establiment.
Els agents de la policia local han demanat recolzament al cos de Mossos d’Esquadra per tal de assegurar la zona.
Amb l’arribada del recolzament dels agents del cos de Mossos d’Esquadra s’ha pogut entrar a l’establiment amb seguretat i procedir a la detenció dels dos individus que quedaven dintre de l’establiment.
Posteriorment una patrulla del Cos de Mossos d’Esquadra ha pogut detenir al tercer autor dels fets que havia fugit del lloc dels fets.
Aquests mateixos individus havien estat identificats per la Policia Local d’Amposta en un control preventiu als accessos de la població fa tres setmanes.Amposta Ràdio > Notícies > Detinguts 3 membres d´una banda organitzada a Amposta

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies