Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

German Ciscar: “Aconseguim convertir en centre de dia l’antiga residència”

publicat el 25/4/2018


 

L’edifici de l’antiga residència es convertirà en un centre de dia, “i serà gràcies a la gestió del nostre grup municipal”, diu el regidor German Ciscar. Segons recorda Ciscar, aquesta va ser una proposta que el seu grup municipal va fer a l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta a l’hora d’aprovar els pressupostos del 2018. “Tenim l’obligació d’optimitzar tots els recursos dels quals disposem”, assenyala Ciscar.

“Vam veure que l’antiga residència quedava buida, tot i que continuava generant unes despeses de manteniment que acabaven perdent-se”, explica, tot afegint: “i a la vegada vam constatar que el centre de dia de la nova residència tenia una llista d’espera de prop de 30 persones, una xifra que segurament és més alta si tenim en compte gent que no està inscrita, per tant, la demana real és superior”. Finalment, Ciscar destaca el fet que a Amposta hi ha l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer del Montsià “que tenen una gran experiència i bagatge en l’atenció d’avis”, “una entitat de la qual tots coincidim que no han estat del tot ben tractats”.

“Tenint en compte aquests tres elements -la disposició d’un equipament, l’experiència de l’entitat i la demanda- vam proposar a l’equip de govern aquesta idea, que ara veurà la llum amb la signatura d’un conveni amb l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i que permetrà donar un nou servei al municipi”, afegeix Ciscar.

“A Amposta tenim clar que la nostra obligació és la d’optimitzar tots els recursos disponibles a la ciutat”, conclou Ciscar, “i ho fem sempre que detectem una possibilitat”. “Continuarem fent-ho”, assegura.  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > German Ciscar: “Aconseguim convertir en centre de dia l’antiga residència” 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies