Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ampostina Annabel Marcos retreu al Ministeri que justifiqués el seu cessament amb l'únic argument de "falta de confiança"

publicat el 9/4/2018


 La directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), destituïda per aplicació del 155, Annabel Marcos, ha explicat, aquest dilluns, que es va assabentar de la seva destitució per la premsa i que el Ministeri de l'Interior només l'ha justificat, després, per "falta de confiança" arran de la notícia d'un diari digital on se l'acusa de transportar urnes l'1-O. Marcos ha negat la notícia però s'ha reservat donar explicacions perquè està "convençuda" que se li obrirà un procediment judicial per aquests fets i serà en instàncies judicials on es vol defensar. La directora cessada de l'ISPC també estudiarà si empren accions legals contra el mitjà de comunicació que va filtrar la informació. D'altra banda, ha explicat que se sent "víctima del 155", "trista per no haver pogut seguir l'encàrrec que li va fer el conseller Forn" però també "tranquil·la i recolzada".

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies