Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Moció per crear uns ajuts econòmics als malalts de càncer que estiguin en tractament i tinguin uns ingressos inferiors al salari mínim interprofessional

publicat el 21/3/2018


El regidor German Ciscar presentarà, al proper ple del mes de març, un amoció per demanar a l’Ajuntament d’Amposta la creació d’uns ajuts econòmics dirigits als malalts de càncer que estiguin en tractament i tinguin uns ingressos inferiors al salari mínim interprofessional.

El text de la moció és el següent: 

“25.000 pacients cada any són diagnosticats de càncer i cauen en risc d'exclusió social. L'impacte econòmic en les famílies és molt greu.

Cada any, 9.832 persones s'enfronten a un càncer mentre estan desocupats, una situació que condiciona radicalment la seva malaltia. A més, la meitat tenen les prestacions esgotades, i no reben cap tipus de remuneració.

3744 pacients de càncer viuen en menys de 710e. al mes. Les despeses de 200e. i 300e. en medicaments són vitals per controlar les seqüeles. La major part no compra aquestes medicines perquè no tenen diners, és una vergonya aquesta situació.

Hi ha tres grups de risc: autònoms, aturats i les persones que reben un salari inferior al salari mínim interprofessional (SMI).

La solidaritat ha de ser la nostra ensenya, demà podem estar qualsevol de natros en aquesta situació de vulnerabilitat.No podem permetre que veïns nostres passin per aquesta malaltia i per falta de recursos no puguin obtenir les medicines que necessiten per pal·liar les seqüeles i "guanya una mica de qualitat de vida". Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Moció per crear uns ajuts econòmics als malalts de càncer que estiguin en tractament i tinguin uns ingressos inferiors al salari mínim interprofessional    

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies