Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Ingressa a presó per atracar un hostal d’Amposta amb un ganivet i lligar un treballador a una cadira

publicat el 1/2/2018


 Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un veí d’Amposta de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van ocórrer a les tres de la matinada del mateix dia, quan una persona va requerir al recepcionista d’un hostal de la capital del Montsià que li obrís la porta. L’empleat va observar que l’home portava posada la caputxa de la dessuadora i va decidir no obrir-lo, atès que no li donava fiabilitat. Al cap de poca estona, l’empleat es va veure sorprès pel mateix home, que havia accedit a l’interior de l’establiment forçant una finestra, i el va amenaçar amb un ganivet per tal que li obrís la caixa registradora. L’assaltant es va endur els diners de la caixa i va deixar el recepcionista lligat a una cadira. Després, li va sostreure el mòbil i les claus del seu cotxe, i tot seguit va fugir del lloc.
El recepcionista va aconseguir deslligar-se i ràpidament va avisar als propietaris de l’establiment i a la policia. Immediatament els Mossos van iniciar un dispositiu de recerca per tal de poder localitzar a l’autor dels fets.

Als voltants de les sis del matí, un mosso que es trobava fora de servei va comunicar que acabava de veure, caminant pel voral de la carretera C-12 al seu pas per Amposta, un home que físicament podria correspondre amb l’autor del robatori violent.  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Ingressa a presó per atracar un hostal d’Amposta amb un ganivet i lligar un treballador a una cadira 

Gracies a la informació facilitada, l’home va ser localitzat i interceptat per una patrulla, la qual va comprovar que es tractava de l’autor del robatori i va procedir a la seva detenció. Diumenge, l’arrestat va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta, que en va decretar el seu ingrés a presó.

  • Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
    Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies