Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta manté el suport a la Càtedra d’Economia Local i Regional

publicat el 1/8/2017


El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, han signat una addenda del conveni per donar continuïtat a la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre. Amb aquesta addenda el conveni entre totes dues institucions es prorroga dos anys més, fins a l’abril del 2019, i l’Ajuntament d’Amposta es compromet a aportar 10.000 euros anuals per al desenvolupament de les activitats de la Càtedra d’Economia Local i Regional.

L’objectiu principal d’aquest conveni que es va signar per primera vegada l’abril del 2015 és que la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre de la URV continuï desenvolupant la seua activitat de foment del coneixement al voltant de l’economia local i regional, especialment a les Terres de l’Ebre, els seus territoris i el seu teixit productiu, a partir d’un enfocament multidisciplinari i per mitjà d’accions de formació, recerca, transferència tecnològica i divulgació.

Com institució col·laboradora de la Càtedra, l’Ajuntament d’Amposta té el dret a nomenar dos representants dins la comissió de seguiment de la mateixa, que en aquesta ocasió són l’alcalde Adam Tomàs, i el regidor Miquel Subirats. Per part de la URV els representants nomenats per a la comissió de seguiment són el director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat; i el professor Miquel Àngel Bové, en qualitat de professor. També s’ha designat com a director de la Càtedra, el professor Juan Antonio Duro.

A banda de l’Ajuntament d’Amposta, la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV també compta amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i la Diputació de Tarragona i entre les activitats que desenvolupa al llarg de l’anl’aJUNTAMENTy cal destacar els butlletins trimestrals sobre l’economia de les Terres de l’Ebre, l’Índex semestral del Clima Empresarial o l’Informe d’Economia anual. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Amposta manté el suport a la Càtedra d’Economia Local i Regional

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies