Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

ELEGIDES LA PUBILLA I PUBIILLETA MAJOR DE LES FESTES D’AMPOSTA 2017

publicat el 24/7/2017


Les festes Majors d’Amposta  ja tenen  Pubilla i Pubilleta Major  es tracta de  Aida Barba Masip representant de la penya Espanyolista Baix Ebre-Montsià i  de  Ainoa Ponce Miró representant de l’Aassociació Cultural Bou Capllaçat que foren elegides la dissabte en els transcurs de la nit de les pubilles.

Totes dues es van mostrat força contentes per aquesta elecció que com cada any es va realitzar al atzar i que donarà la oportunitat a Aida i Ainoa  acompanyades de la resta de pubilles de ser  protagonistes de la festa major d’Amposta que començarà el proper di 11 d’Agost.

L’alcalde d’Amposta Adam Tomàs així con el regidor de festes Ramon Bel van animar a tots els ciutadans i ciutadanes  a participar en els actes de la festa major la gran part dels quals son gratuïts,  a la vegada  que van agrair l’esforç de tots els col·lectius , associacions i clubs la implicació en la festa major així com a tots els voluntaris que  ajuden a fer realitat les festes d’Amposta.

Aquest any  hi ha  36   pubilles i 22  pubilletes  Amposta Ràdio > Notícies > ELEGIDES LA PUBILLA I PUBIILLETA MAJOR DE LES FESTES D’AMPOSTA 2017

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies