Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

FRANCESC MIRÓ NOU PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ

publicat el 10/7/2017


El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta i fins ara diputat per l’Ebre a la Diputació de Tarragona, Francesc Miró, ha pres possessió de la presidència del Consell Comarcal del Montsià per aquest segon tram del mandat comarcal. Es dóna així compliment a l’acord de governabilitat i estabilitat subscrit pels grups del PSC i ERC a l’inici de la legislatura.

 

Francesc Miró, que ja va ser amb anterioritat membre del Consell i ha estat diputat provincial durant varis mandats, disposa d’una acreditada i dilatada experiència en l’àmbit municipal. Bon coneixedor d’aquest món, ha estat també alcalde de Godall,  i diputat de préstecs als ens locals de la Diputació de Tarragona entre 2015 i enguany, actualment  portaveu a l’ajuntament d’Amposta.

 

En les seves primeres declaracions com a president del Consell Comarcal Miró ha subratllat “la meva total i absoluta convicció amb els potencials per desenvolupar que encara té el Montsià. Conec fins l’últim racó de la comarca i vull impulsar com a president tot allò que faci referència als serveis a les persones, amb la mirada posada especialment en aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica.”

 

“Vull un Montsià equilibrat social i econòmicament, on tots els ciutadans tinguin garantits uns serveis de la màxima qualitat independentment que visquin a la capital o al poble més petit de la comarca, per això, també, es fa més necessari que mai donar impuls al consell d’Alcaldes. I és aquí on el Consell Comarcal juga, i jugarà encara més, un paper essencial.”

 

Francesc Miró ha fet també una crida a la unitat del territori per defensar els interessos objectius comuns de la comarca. “Sovint se’ns ha considerat com una zona marginal del país i això és del tot intolerable. Ser del Montsià no vol dir ser més que ningú però tampoc significa ser ciutadans de segona a qui es pugui menystenir. En aquest sentit seré inflexible.”

 

“ Vull emfatitzar-ho i deixar-ho claríssim: farem tots els esforços, afrontarem qualsevol dificultat i sobrevindrem qualsevol càrrega per garantir que cap veí del Montsià és quedi abandonat a la seva sort. Sabem que els mitjans econòmics de que disposem són insuficients però també què el repte ens estimula a fer arribar el benestar social fins a l’últim indret de la comarca. Volem estimular la nostra economia millorant la capacitat d’emprar i reforçar tot allò que ens distingeix i ens singularitza al Montsià, que és molt.  Aquesta és la convicció que guiarà la meva acció política”, la reblat Francesc Miró.     Amposta Ràdio > Notícies > FRANCESC MIRÓ NOU PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies