Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L'Ajuntament d'Amposta compra 22 equips i contracta nou personal per implementar l'administració electrònica

publicat el 27/6/2017

 L'Ajuntament d'Amposta ha acordat comprar 22 nous equips informàtics i contractar nou personal al departament de noves tecnologies per avançar en la implantació de l'administració electrònica al consistori. La mesura ha de permetre reduir de forma considerable l'actual despesa anual, sumant totes les gestions municipals, de més d'un milió de folis i 35.000 euros en impressions, així com també "agilitzar" l'actual funcionament consistorial, segons ha apuntat l'alcalde, Adam Tomàs. El procés també ha de donar més força al nou portal de notificacions electròniques, Enotum. El comunicat municipal apunta que l'equipament –22 equips de treball convertibles 2 en 1, que a la vegada poden ser utilitzats com a ordinador i com a tauleta- té un cost de 17.000 euros i serà destinat a l'equip de govern, l'oposició i diversos càrrecs de confiança. Tot i això, no detalla el nombre de contractacions.

"Sabem que tot procés de modernització, d'actualització i millora comporta d’una despesa inicial, a la vegada sabem que amb el temps aquesta s'amortitza i suposa una reducció de despeses, temps i esforços", ha assegurat l'alcalde. Per la seva banda, el regidor de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica, Pau Cid, ha explicat que s'ha optat per efectuar aquesta despesa en aquest moment perquè "hi havia equips de treball que s'havien de renovar".

  • Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
    Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies