Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

El Copate inicia la campanya contra les larves de mosquits als arrossars pr˛xims als nuclis urbans del Delta

publicat el 21/6/2017

 Els tŔcnics del Consorci de PolÝtiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (Copate) efectuaran aquest pr˛xim dilluns, 26 de juny, el primer tractament d'aquesta campanya 2017 contra les larves de mosquits que proliferen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del delta de l'Ebre. Els treballs s'iniciaran a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es cobrirÓ Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la RÓpita. En total, seran 2.100 hectÓrees d'arrossars perimetrals en una operaciˇ que, en funciˇ de la climatologia, es pot allargar durant tota la setmana. Aquest serÓ el primer dels tres tractaments programats per aquesta campanya i que s'allargaran fins a mitjans d'agost.

El Copate, i abans el Code, efectuen aquests tractaments des de fa mÚs de 20 anys per rebaixar les poblacions de mosquits al territori, "utilitzant les metodologies mÚs punteres i alhora mÚs respectuoses amb l'alt valor ecol˛gic" de la zona. Els tractaments es financen grÓcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta, la Diputaciˇ de Tarragona, els consells del Baix Ebre i el MontsiÓ, Amposta RÓdio > NotÝcies > El Copate inicia la campanya contra les larves de mosquits als arrossars pr˛xims als nuclis urbans del Delta  aixÝ com la Generalitat.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies