Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Voluntaris netejen de plàstics les platges d'Eucaliptus i el Trabucador

publicat el 12/6/2017

Prp de 50 voluntaris van participar aquest diumenge en una neteja popular de les platges del Trabucador i Eucaliptus, al marge dret del Delta de l’Ebre, organitzada per Greenpeace dins de la campanya ‘Millor sense plàstic’.  Aquesta campanya pretén conscienciar sobre els efectes dels materials plàstics que tirem a la natura, i afavorir la reutilització i el reciclatge.

 La jornada, que va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments d’Amposta i Sant Carles de la Ràpitas’han  recollit uns 600 quilos de materials i residus, en especial plàstics.

Segons les dades de l’entitat ecologista, a la mar Mediterrània floten actualment al voltant de 1.455 tones de plàstics, amb una acumulació similar a les zones tropicals conegudes com a ‘sopes de plàstic’. Unes 1.300 espècies d’animals marins en pateixen les conseqüències. A la Mediterrània, espècies d’interès es veuen especialment perjudicades per la ingesta d’aquests materials en especial tortugues babaues i dofins que sovint apareixen morts a la costa del Delta. 

 Amposta Ràdio > Notícies > Voluntaris netejen de plàstics les platges d´Eucaliptus i el Trabucador

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies