Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L'Ajuntament d'Amposta presenta la segona convocatòria dels Plans Socials

publicat el 6/6/2017

L'Ajuntament d'Amposta presenta la segona convocatòria dels Plans Socials per a l'any 2017. Aquest any, es convoquen un total de 34 places per a els llocs de treball següents: Peó de neteja viària, peó de neteja d'equipaments municipals, peó d'obra pública, peó de serralleria i pintura, conserge i Agents Cívics.

 

Les bases de la convocatòria així com les sol·licituds per accedir al procés de selecció estan publicades al portal de transparència de l'Ajuntament d'Amposta, a l'Àrea de Serveis Socials, Polítiques Actives d'Ocupació, Punt Omnia i al mateix ajuntament. El període de sol·licitud comença a partir de l'1 de juny i acaba el 28 de juny, són 20 dies hàbils per a tramitar-la. Consulta tota la informació aquí.

 

Recordar que els Plans Socials que convoca l'Ajuntament d'Amposta estan destinats preferentment, a persones que es trobin en situació d'atur de llarga durada i en situació de risc d'exclusió social.

Les novetats per a aquesta convocatòria 2017 són que els contractes tindran una durada de tres mesos, que s'augmenta la dotació del sou brut mensual i que es faran 21 hores de formació en competències transversals per a tots els participants. 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies