Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM

publicat el 2/5/2017


Els dies 29 i 30 d’abril, s’ha disputat al Llac de Banyoles, el XII Open Internacional de Catalunya una de les proves més importants de rem olímpic a nivell estatal amb la presencia de 15 clubs d’arreu de l’estat i de Portugal formats per 436 remers en les categories cadet, juvenil, sènior i màsters. Dintre d’aquesta competició també es va celebrar el XIII Trofeu Ciutat de Banyoles, guardo per al club que aconsegueix més puntuació en el conjunt de totes les modalitats i el XIII Trofeu Pedro Abreu per als millors 8+ sènior masculí i 4x sènior femení

Per primera vegada a l’historia el bot 4x femení del CN Amposta, format per Aida Bonfill, Victoria Cid, Iris Castell i Nuria Puig, van guanyar la seva prova, assolint el XIII Trofeu Pedro Abreu, en quan el 8+ sènior masculí guanyador del mateix trofeu va ser per a RC. Labradores de Sevilla.

En quan al Trofeu Ciutat de Banyoles, el CN Amposta va quedar en quarta posició darrera del CN Sevilla que va guanyar el trofeu, CN Banyoles i RC Labradores.

Els resultats a destacar per part del CN Amposta, van ser:

Primeres posicions per a: en 4x SF amb Aida Bonfill, Victoria Cid, Iris Castell i Nuria Puig; en 1x JM amb Oriol Mateo; en 2x JM Alex Paga i Oriol Mateo; en 4x JF bot combinat de Nuria Puig, Nerea Casanova i Ester Briz (Hèlios), Chloe Palma (Hèlios).

Segons llocs per a: en 2x SM Francesc Franch i Juanito Fernàndez; en 4x JM amb Alex Paga, Oriol Mateo, Ximo Valls i Ferran Climent, en 2- JF amb Nuria Puig, Nerea Casanova, en 4 - JM amb Alex Paga, Oriol Mateo, Ximo Valls i Ferran Climent; en 1x JF amb Nuria Puig.

Tercers llocs per a: en 1x CM Pep Rallo; en 2x JF amb Nuria Puig i Nerea Casanova; en 2- SF amb Victoria Cid i Iris Castell; en 8+ SF bot compartit amb Cid, Puig, Bonfill, Castell, Casanova, Mateo, Navarro (CNS) Mendoza (CNS) i Nuria Martin de Timoner; 8+ JM amb Paga, Oriol, Valls, Climent, Valls, Gilabert, Paz, Princep i Martin de timoner; en 2x MF amb Pilar Múria i Montse Ariño; en 8+ MM amb Tolda, Vila, Pallares, Astudillo, Marti, Fernàndez, Reverte, Bonfill i Tim Claudia.

La propera cita serà amb la selecció Catalana a la Regata Internacional que es celebrarà a Llac d’Aiguebelette de França, els dies 6 i 7 de maig. Amposta Ràdio > Notícies > XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies