Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Central de Compres ofereix solucions a 54 ens de les Terres de l’Ebre

publicat el 30/3/2017L’ACM encara la recta final de les jornades que està duent a tot el territori català per explicar els beneficis de la Central de Compres. Un total de 54 ens de les comarques de les Terres de l’Ebre (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta) adquireixen algun producte o servei a través de la Central de Compres del món local, impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Els ens locals aconsegueixen millors preus, màxima seguretat jurídica, estalvi en procediments i expertesa local.
 
La Biblioteca Municipal Sebastià Joan Arbó de Sant Carles de la Ràpita ha estat la vuitena jornada que ha comptat amb una trentena de persones. L’Alcalde de La Ràpita i vicepresident de l’ACM, Josep Carles Caparrós, ha manifestat que “l'adhesió de l'ajuntament al subministrament elèctric de la Central de Compres de l’ACM ha suposat un estalvi de més 40.000€ per a les arques municipals”. En la seva intervenció, el secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, ha insistit en què la voluntat de la Central de Compres és “adaptar-se a les necessitats locals, ja sigui d’ajuntaments petits com grans. El nostre objectiu és aportar solucions que siguin pràctiques i eficients”. Finalment, el delegat de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha posat en valor “la funcionalitat i la importància pels ajuntaments petits i mitjans per contractar amb garantia”. 
 
Actualment, la Central de Compres ofereix 9 productes o serveis (gas, electricitat, vehicles, assegurances, màquines tècniques, impressió i multifunció, paper d’oficina, equipaments informàtics i sistema de vídeoactes), que tenen com a objectiu que els ens locals catalans puguin oferir serveis de qualitat a la ciutadania.
 
Les jornades serveixen per presentar la Central de Compres i per debatre l’impacte de la nova llei de contractes al món local. Així mateix, es pretén fer un intercanvi d’impressions i inquietuds amb tècnics locals.
 
 Ajuntaments de Les Terres de l’Ebre que compren a la Central de Compres:
 
A les comarques de les Terres de l’Ebre hi ha 40 ajuntaments (77%) que compren algun producte o servei. Si analitzem les dades per comarques i per nombre d’ajuntaments, el Baix Ebre i la Ribera d’Ebre són les comarques amb més municipis que es beneficien de la Central de Compres:
 
  • Baix Ebre: 14 ajuntaments compren a la Central de Compres (79%)
  • Montsià: 12 ajuntaments de la comarca (83%)
  • Ribera d’Ebre : 14 ajuntaments (86%) Amposta Ràdio > Notícies > La Central de Compres ofereix solucions a 54 ens de les Terres de l’Ebre 
  • Terra Alta: 12 ajuntaments (58%)

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies