Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL PSC DEMANA A LA GENERALITAT QUE OBRI UNA OFICINA A AMPOSTA, PRÒPIA O COMPARTIDA AMB L’ADMINISTRACIÓ LOCAL, DE L’AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE CAYALUNYA PER NO PERDRE AQUEST SERVEI QUE JA S’ESTÀ DONANT

publicat el 24/3/2017


La regidora del PSC a l’ajuntament d’Amposta, Anna Tomàs, ha explicat aquest dijous que el grup Socialista presentarà al ple una moció per demanar a la Generalitat mantindre el servei de liquidació i pagament d’impostos de la Generalitat que es dona a la capital del Montsià,  obrint  una oficina, pròpia o compartida amb l’administració local, de l’Agència Tributària de Catalunya, per tal de donar servei als ciutadans d’Amposta i de les resta de municipis de la comarca del Montsià.

La proposta socialista emplaça l’ajuntament a cedir un espai a la Generalitat a tal efecte. Així mateix a obtenir el suport unànime tant del Consell Comarcal del Montsià, com de la resta d’ajuntaments  de la comarca en veure’s afectats els seus ciutadans al perdre aquesta prestació de servei tributari. 

“Cal tenir present que el mateix Govern va anunciar que una de les premisses bàsiques per ubicar aquestes oficines seria el servei de proximitat. En el nostre cas, quina proximitat és aquesta si se’ns obliga a desplaçar-nos fins a Tortosa? O és que Amposta no està al mapa mental de Catalunya que té el Govern?”,s’ha preguntat retòricament la regidora del PSC.

“Amb tots els respectes per a tots els municipis però si la Generalitat ha manifestat la seva voluntat d’obrir oficines, posem pel cas, a Olot, Berga o Cervera com és possible que no ho vulgui a Amposta que no només és capital de comarca sinó que és la segona ciutat en nombre d’habitants de totes les Terres de l’Ebre? Per als socialistes és una decisió incomprensible i indigne d’un Govern que es passa el dia parlant de la necessitat de fer país.”

D’altra banda, el portaveu del PSC  a l’ajuntament d’Amposta Francesc Miró, presentarà també al ple dues mocions més. Una demana al consistori que encomani a la policia local un estudi a fi i efecte d’evitar accidents a l’avinguda de la Ràpita, a l’alçada de la benzinera Bon Àrea Guissona. “ Aquest és un punt on degut a  l’afluència de vehicles que volen accedir a l’establiment sovint es produeixen situacions que acaben alterant el normal funcionament del trànsit amb el conseqüent perill d’accidents i volem que és resolgui aquest punt negre”.

L’altra moció insta al Govern espanyol a derogar la llei de reforma local per permetre que els consistoris reinverteixen el superàvit municipal en benefici de la gent sense necessitat de generar nous ingressos per al mateix import. “ha arribat l’hora que el govern escolti, i sigui sensible a les reivindicacions dels ajuntaments en el sentit de posar els interessos dels veïns per davant de qualsevol altre i continuar duent a terme inversions, desenvolupant i enfortint l’Estat del Benestar”

“Els socialistes seguirem treballant en aquest sentit, amb propostes concretes, realitzables i que només busquen donar satisfacció a les reivindicacions quotidianes dels ampostins i ampostines. Confiem que l’alcalde i el seu equip de Govern sàpiguen estar a l’alçada i responguin amb interès a les nostres aportacions. En tot cas, seguirem insistint en aquesta línia perquè per a nosaltres els ciutadans d’Amposta són el més important, la nostra raó de ser política.” 


Amposta Ràdio > Notícies > EL PSC DEMANA A LA GENERALITAT QUE OBRI UNA OFICINA A AMPOSTA, PRÒPIA O COMPARTIDA AMB L’ADMINISTRACIÓ LOCAL, DE L’AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE CAYALUNYA PER NO PERDRE AQUEST SERVEI QUE JA S’ESTÀ DONANT 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies