Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

En marxa el servei d'assessorament jurÝdic als afectats per les clÓusules s˛l

publicat el 21/3/2017

L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un nou servei d'assessorament a les persones afectades per les clÓusules s˛l hipotecÓries, que entrarÓ en funcionament dimecres 22 de marš. Aquest servei estarÓ en funcionament tots els dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 h. a les 13.00 h., a la primera planta de l'edifici administratiu (Plaša de l'Ajuntament, n. 6). 


A travÚs d'aquest servei els titulars d'hipoteques "es podran informar i assessorar, de forma gratu´ta,  de tot all˛ referent a les clÓusules s˛l i la seva reclamaciˇ". En aquest sentit, l'alcalde d'Amposta, Adam TomÓs, ha assenyalat que "aquest servei vol donar cobertura a totes aquelles persones que en un moment determinat, per la complexitat de la redacciˇ dels textos hipotecaris, pot tenir dubtes de si realment tenen dret o no a recuperar els diners d'una possible clÓusula s˛l". "Aquest servei tambÚ els els ajudarÓ en el cÓlcul d'aquesta clÓusula, en cas que existeixi i, finalment, els orientarÓ i acompanyarÓ en el procediment a seguir per poder reclamar la seva devoluciˇ", afegeix TomÓs. 

El servei, que va dirigit a propietaris d'habitatges d'Amposta, estarÓ tambÚ en Coordinaciˇ amb el servei d'atenciˇ al consumidor del Consell Comarcal del MontsiÓ.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies