Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Primera entrega dei cicle de xerrades "Trencant mites sobre desigualtat de gènere a l'Europa del segle XXI"

publicat el 13/3/2017

El passat dijous dia 9 de març i al Museu de les Terres de l'Ebre es va fer la primera dei cicle de xerrades "Trencant mites sobre desigualtat de gènere a l'Europa del segle XXI" que està impulsat per l'Antena de Coneixement de la URV a Amposta, amb col·laboració amb el Museu de les Terres de l'Ebre, l'Ajuntament d'Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.

L'objectiu del cicle és el d'aprofundir en la comprensió de les desigualtats de gènere en àmbits com la publicitat, la conciliació de la vida laboral i personal, la pobresa, etc. La mirada és una mirada acadèmica, però vinculada a la realitat social, a la què vol criticar des d'una perspectiva de gènere, visibilitzant totes aquelles discriminacions per raó de sexe que continúen existint en una societat aparentment democràtica i igualitària.

La xerrada anomenada “T’agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de dret civil de la URV.Amposta Ràdio > Notícies >  Primera entrega  dei cicle de xerrades "Trencant mites sobre desigualtat de gènere a l´Europa del segle XXI"  

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies