Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL PSC D'AMPOSTA DEMANA LA REFORMA DE L’IMPOST DE LA PLUSVÀLUA PER TAL DE NO PERJUDICAR ALS CIUTADANS.

publicat el 23/2/2017

El grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Amposta presentarà una moció al proper ple en què s'insta al Govern de l’Estat a fer les adaptacions necessàries de l’impost de plusvàlua a fi i efecte d’evitar l’aplicació automàtica del mateix en el supòsit en que no s’hagi produït l’increment de valor dels terrenys objecte de l’impost . El portaveu socialista Francesc Miró ha justificat aquesta moció al ple adduint que “no pot ser que la gent pagui un impost per haver venut el seu terreny si realment no s’ha produït un guany en la venda. Actualment es paga pel sol fet d’haver-lo mantingut, el titular, en el seu patrimoni durant un interval temporal” Un impost que s’ha de recordar que esta regulat pel propi ajuntament i que a la nostra ciutat està en la part alta del màxim permès per la llei d’hisendes locals. Així mateix el regidor del PSC defensa establir mecanismes que permetin atendre les reclamacions dels contribuents de la manera més eficaç possible posant en marxa formules que evitin la judicialització dels procediments. “Hem d’estar al costat dels ampostins i ampostines i facilitar-los la feina a fer en el cas que presentin reclamacions per un cobrament indegut, a la vista de la sentència del Tribunal Constitucional” D'altra banda, el PSC també presentarà al ple una moció en contra de les pràctiques abusives de les empreses del sector elèctric, instant a les companyies a signar de manera immediata el conveni elaborat per les institucions locals i la Generalitat per tal d’evitar els talls de subministrament a les famílies vulnerables. Així mateix, la moció demana la modernització de les instal·lacions elèctriques a la nostra ciutat. Un pla d’inversions per a la retirada dels pals que existeixen en molts carrers de la nostra ciutat i que no compleixen la llei d’accessibilitat.

Finalment, el portaveu del PSC ha demanat a l’alcalde i al seu equip de Govern “que es posin les piles per resoldre els problemes reals i diaris dels veïns d’Amposta. Crec que cada cop és més evident que Amposta necessita un canvi en les maneres de fer, en les prioritats i en l’imprescindible accés dels ciutadans en la gestió municipal. El que tenim ara s’està demostrant més aviat que és un recanvi. Els socialistes reiterem el nostre compromís de treballar sense descans per defensar les reivindicacions que ens arriben dels ampostins i ampostines a peu de carrer”, ha conclòs Francesc Miró. Amposta Ràdio > Notícies > EL PSC D´AMPOSTA DEMANA LA REFORMA DE L’IMPOST DE LA PLUSVÀLUA PER TAL DE NO PERJUDICAR ALS CIUTADANS.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies