Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Trenquem els mites sobre la desigualtat a l’Europa actual

publicat el 14/2/2017

_El proper dijous 16 de febrer a les 19:30 es dóna el tret de sortida al cicle de xerrades-col·loqui Trencant mites sobre la desigualtat de gènere a l’Europa del segle XXI, en el que s’abordarà l’estat actual de la igualtat de gènere en diversos àmbits de la vida com el social, jurídic, econòmic o laboral. En les quatre ponències programades, conduïdes per especialistes en la matèria, es buscaran nous punts de vista sobre cadascun dels temes tractats i es farà una reflexió a través del debat posterior, integrant el coneixement teòric amb el pràctic.

Les persones que dinamitzaran les sessions del cicle són professors de la URV que participen del projecte G-NET, una xarxa internacional d’universitats que imparteixen formació en integració europea i gènere en sis països.

Així doncs, en aquest cicle s’intentarà explicar els rols dels homes i les dones en el treball i la cura, a analitzar la publicitat sexista, el paper del cinema i els estereotips de gènere, i el perquè els homes són més pobres que les dones.

La jornada està oberta al públic en general, a les persones sensibilitzades en aconseguir la igualtat de gènere a tots els nivells i a tots aquells professionals que treballen en algun dels sectors en els que la jornada focalitza el debat i la reflexió.

PROGRAMA 16 de febrer a les 19.30 h

“Homes i dones, entre el treball i la cura” a càrrec de la Dra. Paloma Pontón, sociòloga i membre del grup de recerca de la URV "Social and Business Research Lab" 9 març a les 19.30 h “T’agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” a càrrec de la Dra. Ana Giménez , professora de Dret Civil de la URV. 20 abril a les 19.30 h “Cinema i estereotips de gènere: sempre ens quedarà París?” a càrrec del Dr. Víctor Merino, professor de Filosofia del Dret a la URV i especialista en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional. 25 maig a les 19.30 h “Pobresa i exclusió social. Per qué els homes són més pobres que les dones?” a càrrec del Dr. Francesc Valls Fonayet, professor de Sociologia a la URV.Amposta Ràdio > Notícies > Trenquem els mites sobre la desigualtat a l’Europa actual

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies