Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

'L'AVI TONET' un tendre espectacle que mostra l’estima entre iaios i nets

publicat el 14/2/2017


El grup Xarxa Amposta ha programat per aquest dissabte 18 de febrer l'obra ‘L’avi Tonet’ de la Companyia Jordi del Rio.  La novetat és que l'espectacle començarà a les 17.00 h al Teatre de la Lira Ampostina. El grup Xarxa, per facilitar l'assistència a la rua de carnestoltes que començarà a les 18.30 h, sortejarà dues entrades, pel següent espectacle, entre el públic que vagi disfressat a veure 'L'avi Tonet'.

Amb humor i tendresa aquesta obra intergeneracional ens explica la relació d'estima que hi ha entre els iaios i els nets i com perduren en la memòria dels xiquets i les xiquetes els records d'aquesta relació. Tot comença quan la tutora d’en Magí li demana d’escriure una redacció sobre algun ésser molt estimat, i ell tria escriure sobre el seu avi Tonet; que malauradament fa uns mesos va morir.

Així és com viurem les primeres vivències amb l’avi, quan en Magí encara era un bebè. Com era el dia a dia de l’avi, les seves aficions i habilitats. Els llocs on l’avi el portava, els dies inoblidables viscuts conjuntament o fins i tot aquells mals moments habituals de tensió familiar, on l’avi intervenia positivament.

El preu de l’entrada pels socis de la Xarxa és de 5 € i pels no socis de 6 €Amposta Ràdio > Notícies > ´L´AVI TONET´ un tendre espectacle que mostra l’estima entre iaios i nets

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies