Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

PRIMERA CONFRONTACIÓ CATALANA I BANDERA CATALANA DE REM 2017

publicat el 13/2/2017

Es dies 11 i 12 de febrer s’ha celebrat al Llac de Banyoles, la primera Confrontació Catalana i la Bandera Catalana de rem, amb laEl participació dels clubs catalans a més d’alguns club de l’Aragó i una representació d’Holanda, que entre tots van aportar 450 remers a la competició.

Per part del Club Nàutic Amposta, en quan als resultats de la Confrontació, van obtenir el primer lloc:

En 1x aleví Sebastià Cano; en 2x aleví Noa Guasch i Carme Cercós; en 4x aleví Noa Guasch, Carme Cercós, Violant Rallo i Nil Sánchez; en 4x cadet Paula Arques, Celia Fornés, Laura Fibla i Maria Gili del CN Banyoles; en 2- juvenil Nuria Puig i Nerea Casanova; en 4x juvenil Oriol Mateo, Alex Paga, Pau Gilabert i Pau Princep; en 4x sènior Antonio Delgado, Yago Gavilan, Andreu Elias i Victor Argento.

En segon lloc van quedar: en 1x aleví Noa Guasch; en 4x aleví Sebastià Cano, Alex Recio, Adrià Gisbert i Ionut Mirita, en 4x juvenil el mixte de Marcel Lara, Javier Minerva i Ismael Curto i Oriol Gisbert del CR. Tortosa; en 4x sènior Francesc Franch, Albert Barrera, Xavier Royo i Joan Fernàndez; en 4x sènior Nuria Puig, Victoria Cid, Iris Castell i Aida Bonfill; en 2- sènior Francesc Franch i Albert Barrera; en 2- sènior el mixte format per Aina Cid i Anna Boada del Olímpic de Barcelona, en 2x màster Carlos Cañete i Lluís Munti

En tercer lloc, 1x cadet Pep Rallo; en 2- cadet Paula Arques i Celia Fornés; 1x juvenil Oriol Mateo; 2- sènior Antonio Delgado i Yago Gavilan; en 4x juvenil Ximo Valls, Ferran Climent, Jaume Paz i Quin Valls; en 2x màsters Diego Vilar i Jose Astudillo.

BANDERA CATALANA

Aquestes regates es disputen amb les modalitat de vuit amb timoner en les categories promoció i sènior, en una distància de 300m i per eliminació, per part dels bots del CN. Amposta van quedar:

Els equips sèniors van aconseguir la tercera plaça, amb els següents components al equip femení, Nuria Puig, Victoria Cid, Iris Castell, Paula Arques, Nerea Casanova, Aina Mateo, Laura Roso, Iris Garcia i Nuria Martin de timoner, el masculí estava format per Francesc Franch, Victor Argento, Joan Fernàndez, Antonio Delgado, Yago Gavilan, Andreu Elies, Xavi Royo, Albert Barrera, Ferran Climent i Nuria Martin de timoner.

La propera regata serà la II Confrontació i Bandera Catalana al Llac de Banyoles, el 11 i 12 de març. Amposta Ràdio > Notícies > PRIMERA CONFRONTACIÓ CATALANA I BANDERA CATALANA DE REM 2017

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies