Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El projecte Salut+Social d'Amposta, Premi a l'Excel·lència en Qualitat per la Fundació Avedis Donabedian

publicat el 13/1/2017
La Fundació Avedis Donabedian és una organització sense afany de lucre, creada l'any 1989, que gestiona l'Institut Universitari Avedis Donabedian-Universitat Autònoma de Barcelona. La seva missió és la de col·laborar amb els professionals i amb altres institucions públiques i privades per tal de millorar la qualitat dels serveis sanitaris i socials que reben els ciutadans. 


La Fundació va lliurar ahir al Palau de la Música Catalana de Barcelona els Premis a la Qualitat en institucions sanitàries, que atorga des del 1993, amb l'objectiu de reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de futur de les diferents àrees.

En l'edició 2017, el projecte Salut+Social, aplicació informàtica que ja té altres premis i reconeixements, ha rebut el Premi a l'Excel·lència en Qualitat en la categoria Atenció Social amb Participació d'Equips de Salut. 

Salut+Social és una eina de comunicació que va sorgir de la iniciativa dels professionals de la salut de l'equip d'atenció primària i dels serveis socials de la ciutat i va quedar formalitzat mitjançant un conveni de col·laboració de la Gerència Territorial de l'ICS i l'Ajuntament d'Amposta. 


L'eina, creada des dels serveis informàtics de l'ICS de les Terres de l'Ebre, ha permès implantar un sistema de comunicació àgil, fluid i amb garanties entre els serveis de salut i els serveis socials en l'atenció als pacients crònics i amb demències de l'àrea d'Amposta que reben una atenció conjunta sanitària i social. Actualment s'està implementant arreu del territori. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El projecte Salut+Social d´Amposta, Premi a l´Excel·lència en Qualitat per la Fundació Avedis Donabedian 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies