Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els alcaldes de l’Ebre i el Camp de Tarragona reclamen la gratuïtat de l’AP-7 al conseller Rull

publicat el 4/8/2016



Els alcaldes dels municipis pels quals passa la carretera N-340 de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona s’han reunit amb el conseller Josep Rull a les dependències de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, per afrontar, una vegada més, la problemàtica que suposa la carretera N-340, col·lapsada pel gran volum de vehicles que hi passen, però també pels obstacles que hi ha afegit el Ministeri de Foment, com són les rotondes i la doble línia contínua.

De les Terres de l’Ebre i d’Esquerra Republicana, han assistit a la reunió els representants dels municipis d’Alcanar, la Ràpita, Amposta, l’Aldea, el Perelló i l’Ametlla de Mar, a més dels presidents dels consells comarcals del Montsià i del Baix Ebre, Carme Navarro i Dani Andreu, respectivament.

En aquest sentit, i tal com explica la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ‘hem tornat a insistir al conseller Rull que l’única solució possible per esgrimir la problemàtica de l’N340 i les deficiències en infraestructures viàries que es pateixen a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona és la gratuïtat immediata de l’AP-7, des de l’Hospitalet de l’Infant fins a Peníscola’.

Navarro ha explicat que aquesta reivindicació de convertir en gratuïta l’AP-7 ja es va fer al conseller Santi Vila la passada legislatura, però que ‘encara no s’ha donat compliment al compromís adquirit. Esperem que el conseller Rull defensi les institucions municipals de l’Ebre i el Camp a l’hora d’exigir a l’Estat que atengui les necessitats del territori i compleixi els compromisos”.Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Els alcaldes de l’Ebre i el Camp de Tarragona reclamen la gratuïtat de l’AP-7 al conseller Rull

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies