Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Arrenca una campanya de recollida de signatures per demanar l'abolició dels correbous

publicat el 23/6/2016

 Un campanya recollirà signatures durant tot l'estiu per demanar l'abolició dels correbous i els bous al carrer que se celebren a Catalunya i el País Valencià. Sota el lema 'Festes sense bous Tallem amb la tortura', la recollida de signatures està impulsada pel Partit Animalista (PACMA) i estarà en marxa tot l'estiu. L'objectiu de la iniciativa és informar els ciutadans dels "maltractament al qual se sotmet a aquests animals durant els festejos" i aconseguir que l'administració "modifiqui el marc legal vigent", segons ha explicat el coordinador David Martínez.

Pel que fa a les signatures, els ciutadans poden acostar-se als punts de trobada que habilitaran per signar, o bé poden fer-ho de forma digital accedint a una pàgina web o mitjançant un codi QR.

Durant aquests mesos, es faran taules informatives, es gravaran correbous i es repartiran fulletons explicatius destinats especialment als turistes, que "no saben que hi ha darrere dels correbous", segons ha manifestat la dirigent del Partit Animalista Ana Bayle. 

A més, ha mostrat el seu "malestar" amb el reglament que hi ha actualment a Catalunya, segons el qual no és preceptiu el sacrifici de l'animal un cop acabat l'espectacle. "El bou passa tota la seva vida de poble en poble maltractant-lo constantment, la vida d’aquest bou es terrorífica, hem d’acabar amb aquesta lacra", ha denunciat Bayle. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Arrenca una campanya de recollida de signatures per demanar l´abolició dels correbous 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies