25/06/2016

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha reiterat aquest dimecres que la supressió de la línia de P3 a l’escola Agustí Barberà s’ha hagut de realitzar davant la davallada del nombre de xiquets en edat d’escolarització al municipi i també amb les dades de preinscripció a la mà. Ruiz, que no s’ha volgut pronunciar sobre la proposta de l’Ajuntament d’Amposta de fer-se càrrec del manteniment de la línia de P3 suprimida, ha assegurat que la situació que s’ha viscut la capital del Montsià s’ha repetit en diferents punts de Catalunya, i que en tots els casos Ensenyament ha actuat per tal que tots i cadascun dels centres no en surtin perjudicats. 

La consellera ha fet aquestes declaracions a Canal 21 des de Tortosa on ha presidit la XXII Trobada de Corals d’Educació Secundària, en què hi participen un total de vuit centre educatius, acompanyat de l’orquestra del Conservatori de música de Tortosa. A la seva arribada a l’Auditori Felip Pedrell l’esperaven membres de la Junta de Personal Docent de les Terres de l’Ebre. El seu president Marc Martínez ha pogut parlar uns moments amb la consellera i li ha fet arribar un document on reclamen millors condicions laborals per una educació de qualitat. 

La consellera Ruiz ha respost que els pressupostos de la Generalitat per al 2016, presentats aquest dimarts, preveuen més recursos per a la millora de la qualitat educativa i també per incrementar la plantilla docent. 

En la seva visita a les Terres de l’Ebre, Ruiz també ha visitat l’institut de Camarles i l’escola Mestre Josep Roncero i Pallarès a Freginals.Amposta Ràdio > NOTÍCIES > La consellera d´Ensenyament justifica la supressió de la línia de P3 a Amposta