Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Convoquen una mobilització a Amposta per denunciar l’augment de gossos trobats en contenidors

publicat el 2/5/2016

L’associació Engrescats de les Terres de l’Ebre ha convocat per aquest dilluns al vespre una concentració a la plaça del Mercat d’Amposta per demanar que s’endureixin les lleis contra el maltractament animal. La iniciativa ve després que hagin augmentat el nombre de gossos trobats en mal estat en contenidors i també el nombre de cadells abandonats a la brossa. La presidenta de l’associació, Núria Espanya, ha explicat que “la llei no ens acompanya: és molt tova i necessitem més mesures perquè les autoritats puguin actuar”. A la concentració, on es llegirà un manifest i es recolliran signatures per demanar penes més dures per als maltractadors d’animals, estaran presents alguns dels gossos que Engrescats han rescatat per si algú està interessat en adoptar-los.

La setmana passada l’associació va trobar un gos en mal estat, que han batejat com a Prince, pocs dies després es van trobar una gossa batejada com a Vida, en pitjor estat, en una bossa de brossa al contenidor: “semblen esquelets”, ha lamentat Espanya, que ha explicat que han estat dos casos “en molt poc espai de temps que et colpeixen”. A més, porten un mes que no paren de recollir cadells de gossos als quals encara se’ls ha d’alimentar amb biberó.

Molts d’aquests cadells apareixen a la porta de la protectora i Espanya apunta que, des que se sap que l’associació està a Amposta, la gent “sap on deixar els gossos abandonats” perquè a Engrescats els acaben agafant i els poden repartir en diverses cases d’acollida del municipi. “A altres protectores no tenen tantes cases d’acollida i els gossos no tenen aquesta sort”, ha dit Espanya, que ha dit que hi ha protectores on ja no es poden assumir l’entrada de nous animals.

La concentració està convocada a la plaça del Mercat d’Amposta a les vuit del vespre i els organitzadors han demanat que vagin acompanyats dels gossos tots aquells que en tinguin. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Convoquen una mobilització a Amposta per denunciar l’augment de gossos trobats en contenidors

  • Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
    Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies