Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Lídia Pérez, nova presidenta de la Secció Local d’Esquerra Republicana a Amposta

publicat el 13/4/2016


 


La Secció Local d’Amposta d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va celebrar ahir una Assemblea General per renovar l’Executiva. A l’elecció, només s’hi va presentar una única candidatura, encapçalada per Lídia Pérez i Climent.

Pérez va substituir en la Presidència Damià Garcia, que portava set anys al capdavant de la Secció Local. La nova presidenta va agrair la feina feta per l’Executiva sortint, tot destacant que havia portat el partit a assolir els millors resultats electorals de la seva història i a teixir una gran complicitat social des del treball institucional i al carrer, al costat de la gent. Després, va manifestar que ‘tenim els grans reptes de continuar creixent com a partit en número de militants i d’aconseguir més presència en la vida social d’Amposta per poder seguir contribuint a construir una Amposta més forta, plural i moderna.” Lídia Pérez és auxiliar de Farmàcia i va ocupar el número tretze de la llista d’Esquerra d’Amposta a les darreres eleccions municipals.

La nova executiva ha quedat configurada de la següent manera: Presidència, Lídia Pérez i Climent; Secretaria d’Organització, Francesc Xavier Dasi i Lizárraga; Secretaria d’Administració i Finances, Júlia Barberà i Manrique; Secretaria d’Imatge i Comunicació, Marc Ferreres i Porres; Secretaria de la Dona, Joana  Isabel Estévez i González; Secretaria de Política Municipal, Daniela Estefania Gil i Gamboa; Secretaria de Política Parlamentària, Adam Tomàs i Roiget; Secretaria de Joventut, Albert Forcadell i Batalla; Portaveu del Grup Municipal, Miquel Subirats i Garriga; representant al Consell Comarcal, Susanna Sancho i Maigí, i Vocal: Jesús Colomé i Lizárraga.

,Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Lídia Pérez, nova presidenta de la Secció Local d’Esquerra Republicana a Amposta 


Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies