Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Josep Sancho, candidat vinculat a Convergència, serà el nou representant de l'alcalde al Poble Nou del Delta.

publicat el 4/4/2016
Josep Sancho, candidat vinculat a Convergència, serà el nou representant de l'alcalde al Poble Nou del Delta. Sancho ha estat escollit amb 50 dels 127 vots emesos durant aquest procés participatiu, el primer que es fa d'aquestes característiques a Catalunya amb la nova Llei de Consultes. El segon candidat més votat ha estat Josep Juan, vinculat a Esquerra d'Amposta, amb 43 vots. Miguel Àngel Paez n'ha rebut 30 i José Hidalgo, 3. També hi hagut un vot en blanc. 

En total, 127 de les 146 persones majors de 16 anys i empadronades al Poble Nou han exercit el seu dret a vot en aquest procés participatiu per escollir al seu representant a l'Ajuntament d'Amposta. Això ha estat una participació de prop del 87%, un fet que l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha volgut destacar. "Cal felicitar a tots els veïns del nucli per l'elevada participació en aquesta festa de la democràcia", ha dit Tomàs, tot felicitant també el guanyador. 
 Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Josep Sancho, candidat vinculat a Convergència, serà el nou representant de l´alcalde al Poble Nou del Delta.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies