Piscina Municipal d'Amposta [inici]
Cursets estiu
Activitats aquàtiques
Piscina descoberta
Cursets hivern 2019/20
Gimnàs
Classes de Ball
Piscina Poble Nou
Horaris i Preus
Lectures
Normes d'ús
Correu

Piscina Municipal d'Amposta
C/ França, 61-73
43870 Amposta
Tel. 977 70 44 80
Fax. 977 70 19 04GIMNÀS

AQUAGIM: És una modalitat de fitness aquàtic amb nombrosos exercicis centrats en la tonificació muscular. El aquagym s'adapta al medi aquàtic el treball físic que es realitza a terra, amb l'avantatge de la ingravidesa que aporta. Amb l'aquagym es millora la condició física general i permet una millor recuperació de les lesions, pel que està indicat per a persones en processos de rehabilitació. Es treballen diferents grups musculars de forma específica i s'alternen exercicis de la part superior, mitjana (oblics i abdominals) i inferior del cos.

BALLS DE SALÓ: classes de ball per iniciar i perfeccionar els diferents estils: vals, pasdoble, rumba, merengue, salsa, etc., a nivell social. Adult i infantil. Consulta horaris i modalitats.


DANCE:consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. Permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.

EN FORMA: activitat dirigida amb l'objectiu de mantenir i/o millorar el nivell de condició física a través d'exercicis individuals, en grup o mitjançant formes jugades amb la utilització de material divers. En Forma ús una activitat física destinada a millorar la tonificació per a augmentar el rendiment i reduir l'estrés causat per la vida quotidiana.

PESOS: activitat física destinada a millorar la tonificació muscular, millorar l'aparell cardio-respiratori i per a augmentar el rendiment. Es realitza principalment amb aparells: maquines de pesos, pesos lliures i aparells cardios.

PILATES: el terme Pilates es defineix com una disciplina d'entrenament físic, on es combina la gimnàstica amb el ioga. Aquest mètode d'entrenament es fonamenta en l'execució d'exercicis que permeten la tonificació dels músculs, a través d'una sèrie de moviments lleugers. Es caracteritza per l'ús de la ment per controlar el cos, promovent l'equilibri. Es centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, per la qual cosa ús molt usat com a teràpia en rehabilitació i per a, per exemple, prevenir i curar el mal d'esquena.

PROGRAMES LES MILLS: Ús un Sistema d'entrenament compost d'una sèrie de programes de rutines basats en la precoreografia i la formació continuada dels instructors. Se'ls coneix com els Les Mills Body Training Systems i s'implementa en més de 4.000 clubs del món. A la nostra instal·lació tenim els programes: Bodystep, Bodypump, Bodycombat, Bodyatac i Cxworx. Consulta els diferents programes a: http://www.lesmills.es/programas/


Horari gimnàs Piscina Municipal Amposta
DESCARREGAR PDF

 

   

Ajuntament d'Amposta (PISCINA MUNICIPAL) . C. França, 61-73 . 43870 AMPOSTA . Tel. 977 70 44 80 . piscina@amposta.cat
Avís legal · Política de privacitat · Accessibilitat · Política de cookies