• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Els Catarres i els Quicos, plats forts de Festes Majors 2015

Els Catarres i els Quicos, plats forts de Festes Majors 2015

Josep Parrot, pregoner de la festa

publicat el 15/07/2015

Els Catarres i els Quicos, plats forts de Festes Majors 2015 Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (dijous 13 d’agost) i els Catarres (diumenge 23 d’agost) són els dos concerts estrella de les festes majors d’Amposta, que arrancaran el dia 13 d’agost fins el 23. Aquesta és una de les novetats del programa festiu, que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el regidor de Festes, Ramon Bel, han avançat en roda de premsa el dimecres 15 de juliol. Dos concerts que seran d’accés gratuït.

Els Quicos seran els encarregats de posar el toc tradicional el primer dia de festes. Ho faran al pàrquing de la vora del riu, a les antigues piscines, dijous 13 a partir de les deu de la nit i fins dos quarts de dotze. “Aquelles persones que vulguin anar també al bou embolat del primer dia, ho podran fer amb tranquil·litat, ja que hi haurà temps per anar als dos actes“, assenyala el regidor de Festes.

Els Catarres, per la seua banda, seran els encarregats de tancar les festes majors. El seu concerts, diumenge 23, tindrà lloc també a l’aparcament de les antigues piscines després del castell de focs artificials, que enguany es tornen a fer diumenge. “Creiem que les festes s’han de tornar a tancar en diumenge“, ha dit Tomàs.

Enguany, les nits de ball i concerts es mantindran com els últims anys, a l’aparcament de les antigues piscines. Amb tot, el regidor de Festes ha avançat que de cara l’any vinent, “l’equip de govern, davant de la petició popular, està estudiant tornar el ball a la zona del pavelló firal“. El que sí que s’ha canviat de lloc ha sigut la presentació de les pubilles, que serà el dissabte 25 de juliol. Enguany es farà al pavelló firal. En aquest espai també hi tindran lloc totes les festes per a joves, entre les que hi destaca una Holi Party (el festival de colors, el 22 d’agost).

Josep Parrot, el pregoner

També s’ha donat a conèixer qui serà el pregoner de la festa major 2015. Serà Josep Parrot, una persona molt coneguda a la ciutat i que ha estat molt vinculat als mitjans de comunicació locals. L’alcalde d’Amposta ha assenyalat que “Josep Parrot és una persona molt coneguda i estimada per la ciutadania".

Finalment, l’alcalde també ha volgut destacar el fet que el dia 15 d’agost es compleixen 100 anys de la posada de la primera pedra del Pont penjant i que, a més d’estar preparant un acte commemoratiu, també s’han imprès 5.000 banderoles amb el logotip del centenari del pont que es repartiran amb el panoli el dijous 13 d’agost.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament