• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 Nou restaurants i una pastisseria participen a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Nou restaurants i una pastisseria participen a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

El dia 27 de febrer se celebrarà la Festa de la Carxofa i el I Mercat de Productes de Terres de l’Ebre-KM.0.

publicat el 19/02/2016

Nou restaurants i una pastisseria d’Amposta i el Poble Nou del Delta participen des d’avui i fins el 19 de març en les XIII Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d’Amposta. Amb propostes d’entre 14 i 28 euros, tots els restauradors ofereixen plats on aquest producte de l’horta ebrenca, acompanyat d’altres productes típics del territori, n’és el protagonista. Aquest matí, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha presidit la presentació d’aquestes Jornades, acompanyada per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, les regidores de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, i de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, a més de diferents restauradors participants.

En el marc d’aquestes jornades tindrà lloc, el dissabte 27 de febrer, al pavelló firal, la XXI Festa de la Carxofa, on es preveuen servir més de 8.500 tastos (7.000 servits pels restauradors i 1.500 per l’Ajuntament). Els tastos dels restauradors tindran un preu de dos euros el tiquet, mentre que el de l’Ajuntament serà de tres euros. Una de les novetats d’aquesta jornada serà la celebració del I Mercat de Productes Terres de l’Ebre-KM0. L’alcalde, Adam Tomàs, ha destacat que la voluntat d’aquesta festa és convertir-se en un "pol d’atracció no només per a gent del territori, sinó per a gent del fora".

La consellera ha destacat que tant la festa com les jornades són una excel·lent forma d’unir la producció amb la gastronomia, el turisme, les activitats. "És una forma de donar vida al producte", ha afegit, "i posar en valor el territori".

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Nou restaurants i una pastisseria participen a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament