• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’alcalde d’Amposta i el de Tortosa escenifiquen "les bones relacions entre les dos ciutats"

L’alcalde d’Amposta i el de Tortosa escenifiquen "les bones relacions entre les dos ciutats"

Els dos alcaldes es comprometen a treballar conjuntament a favor territori

publicat el 16/10/2015

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’han reunit aquest divendres al matí a l’Ajuntament d’Amposta en una primera trobada que ha servit per escenificar les bones relacions entre els dos consistoris de les dos ciutats més grans del territori. Tal i com ha assenyalat l’alcalde d’Amposta, durant la reunió han compartit necessitat "que les dos principals ciutats de les Terres de l’Ebre vagin de la mà, perquè quan s’entra en pugnes estèrils a nivell territorial, el qui pateix és el territori". "Cada ciutat té les seves singularitats i autonomia per créixer en els àmbits que cregui convenients, però això no vol dir que ho hagin de fer una contra l’altra", ha dit Tomàs, "i si arriba el moment que hi ha una pugna, s’ha de saber trobar una solució que beneficii tothom". "Hi ha moltes necessitats com a territori, molts projectes i reptes en els que Amposta i Tortosa poden col·laborar", ha assegurat l’alcalde ampostí, tot obrint també aquesta col·laboració a altres municipis de les Terres de l’Ebre.

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat l’alcalde de Tortosa, qui ha defensat que la voluntat de treballar plegats no ha de ser "un club privat entre Tortosa i Amposta", sinó que s’ha de fer extensiu a altres municipis del territori. "Té una vocació per incorporar altres pobles, del més petit al més gran", ha afegit l’alcalde de Tortosa, tot reconeixent també que les dues ciutats tenen la singularitat de ser les úniques de les Terres de l’Ebre amb més de 20.000 habitants i això suposa una responsabilitat. 

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’alcalde d’Amposta i el de Tortosa escenifiquen "les bones relacions entre les dos ciutats" 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament