• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Amposta prepara tres proves de running en circuit urbà per aquest diumenge

Amposta prepara tres proves de running en circuit urbà per aquest diumenge

El diumenge 8 de març de 2015 Amposta acollirà el 2n Canicrós, la 4a edició dels 10.000 metres i la primera mitja marató, organitzats pel Club Montbike. Les tres proves sortiran de l’av. Sebastià Juan Arbó (pavelló poliesportiu) i finalitzaran al Parc de Xiribecs.

publicat el 02/03/2015

La ciutat d’Amposta es convertirà aquest proper diumenge dia 8 de març en un circuit urbà de running, ja que se celebraran a la ciutat tres proves esportives que organitza el Club Montbike i que són el 2on Canicross, la 4a edició dels 10.000 metres i la primera Mitja Marató.

Les tres proves es realitzaran el mateix diumenge i sortiran des de l’avinguda Sebastià Joan Arbó, de manera que el Canicross s’iniciarà a les 8.30 del matí i transcorrerà per la vora del canalet de la Ràpita. Cal destacar que la cursa de Canicross serà en benefici de l’associació Engrescades, que es dedica a acollir animals abandonats i a promoure’n l’adopció.

En canvi, els 10.000 metres i els 21 Km en què consisteix la Mitja Marató constaran d’un circuit urbà que sortirà a les 10 del matí des del mateix lloc i acabarà al Parc dels Xiribecs. Tal com ha explicat el regidor d’Esports, Francesc Paz, aquesta prova esportiva “és una de les més esperades, ja que és un circuit urbà espectacular que passa per tots els barris de la ciutat i per tots els espais més emblemàtics com són el Pont Penjant, la Plaça del Mercat o l’Avinguda de la Ràpita”. El regidor ha agraït la iniciativa i la feina d’organització del Club Montbike d’Amposta i ha destacat la gran tradició atlètica de la ciutat.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta prepara tres proves de running en circuit urbà per aquest diumenge

Els organitzadors, per la seva banda, han demanat la col·laboració ciutadana, tant a l’hora de tenir paciència, ja que el circuit urbà dificultarà el trànsit durant unes hores el diumenge al matí, com per animar als corredors, ja que, segons ha apuntat una de les representants de l’entitat, Eva Llobat, “és molt important per al corredor tenir suport durant el moment de patiment de la cursa”. El bon ritme al que s’estan duent a terme les inscripcions fa que les previsions se situïn ara mateix sobre els 150 corredors per prova. Donat que Amposta és una ciutat amb molta tradició i esperit esportiu, Jaume Vidal, membre del Club Montbike, ha avançat que la majoria de participants que s’esperen seran de la ciutat d’Amposta, però tot i que el calendari fa que al mes de març hi hagi diverses proves de mitja marató en caps de setmana consecutius “sí que esperem la presència de corredors de fora d’Amposta, el calendari és molt atapeït i és difícil organitzar aquestes curses, però és la primera Mitja Marató i el que pretenem és començar i anar millorant d’any en any”.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta prepara tres proves de running en circuit urbà per aquest diumenge

Webs relacionat:
4a edició dels 10.000 metres i la 1a Mitja Marató d’Amposta
2n Canicross d’Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament