• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Amposta es prepara per rebre 160 parelles de ballarins esportius aquest diumenge

Amposta es prepara per rebre 160 parelles de ballarins esportius aquest diumenge

La ciutat d’Amposta acollirà aquest diumenge dia 22 de febrer el II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat d’Amposta i també la 1a prova de la Lliga Catalana en les disciplines de Balls Standars i Balls Llatinoamericans.

publicat el 20/02/2015

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta es prepara per rebre 160 parelles de ballarins esportius aquest diumengeLa ciutat d’Amposta acollirà aquest diumenge dia 22 de febrer el II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat d’Amposta i també la 1a prova de la Lliga Catalana en les disciplines de Balls Standars i Balls Llatinoamericans.

Les dues competicions tindran lloc simultàniament als dos pavellons coberts de la ciutat d’Amposta, i s’espera la participació de més de 160 parelles de ballarins, ja que les inscripcions encara estan obertes.

El Trofeu Nacional Ciutat d’Amposta de Ball Esportiu és una competició aprovada per la Federació Espanyola de Ball Esportiu, puntuable per al rànquing nacional i participaran parelles tots els nivells i categories d’edat, començant per les parelles juvenils des dels 4 anys, passant per les categories junior, youth, adult i sènior fins a arribar als sènior IV, que són parelles de més de 65 anys.

A més, aquesta prova també inclourà un Open Juvenil i un Open Júnior, que són proves no puntuables on s’agrupen totes les parelles d’aquests dos grups d ‘edat per tal de donar l’oportunitat a les parelles més joves de poder ballar com a mínim dos cops, i donar-los així una major motivació.

Pel que fa a la primera prova de la Lliga Catalana, aquesta competició s’organitza conjuntament amb la Federació Catalana de Ball Esportiu i tindrà lloc a la sala 1 del pavelló poliesportiu, a la prova hi haurà presents els clubs més importants de Catalunya i aquesta serà la primera de les tres de què consta la Lliga. La competició té la peculiaritat de que les parelles no competeixen individualment sinó per equips, de manera que s’han de centrar en sumar punts per al seu club. En aquesta edició també hi haurà diversos Open: un Open Down i Discapacitats Intel·lectuals i un Open Weelchair, un format de competició en el que un dels dos membres de la parella necessita cadira de rodes, també es realitzarà un Open Basic i l’Open Coreogràfic per a ballarins de balls de saló que no tenen parella i ballen en grup de manera sincronitzada.

Totes aquestes competicions duraran tot el dia i les organitza el Club de Ball Esportiu Quick Dance amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta. El regidor d’Esports, Francesc Paz, ha destacat el gran esforç que suposa per als organitzadors portar endavant tota la logística que requereix un esdeveniment d’aquestes característiques, ja que a banda de l’organització de les competicions, caldrà adequar les instal·lacions col·locant parquet als dos pavellons, en total més de 600 metres quadrats de parquet en les dues pistes. El regidor ha reiterat la satisfacció de l’Ajuntament i l’àrea d’Esports en concret per l’organització del campionat, del qual ha destacat que “només 5 clubs de tot l’estat espanyol compleixen els requisits necessaris per organitzar-lo”. Per la seva banda, Rita Moya, representant del Club de Ball Esportiu d’Amposta Quick Dance, ha agraït el suport de l’Ajuntament d’Amposta “sense el qual aquest Trofeu no hagués estat possible” i també la col·laboració dels patrocinadors.

En total, entre parelles a competició, equips tècnics, jutges, acompanyants i públic, s’espera que unes 600 persones visitaran la ciutat d’Amposta aquest cap de setmana.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta es prepara per rebre 160 parelles de ballarins esportius aquest diumenge

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament