• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 Amposta prepara el segon Festival en Benèfic per recollir aliments

Amposta prepara el segon Festival en Benèfic per recollir aliments

La regidoria de Serveis Socials i Participació Ciutadana organitza per aquest dissabte dia 6 d’octubre el segon festival benèfic “Pels que viuen la vida en Blanc i Negre”.

publicat el 02/10/2012


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta prepara el segon Festival en Benèfic per recollir alimentsLa regidoria de Serveis Socials i Participació Ciutadana organitza per aquest dissabte dia 6 d’octubre el segon festival benèfic “Pels que viuen la vida en Blanc i Negre”, un acte d’entreteniment que tindrà lloc a les 10 de la nit a l’auditori de la Lira Ampostina i que compta amb les actuacions de les escoles de dansa de Jacqueline Biosca, Rita Moya i Maite Gil; el grup Delta Teatre i la Nit de l’Humor. La finalitat del festival és la recollida d’aliments, de manera que els assistents enlloc de comprar una entrada hauran d’aportar un lot d’aliments bàsics a triar entre les tres opcions que es demanen des de l’organització. Els aliments es repartiran entre les tres ONG que donen aquest tipus d’ajudes a les famílies d’Amposta més necessitades.

Tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Laia Subirats, la iniciativa es va prendre l’any passat en veure “que les entitats tenien dificultats per cobrir la demanda d’aliments fins a final d’any, i va ser un èxit”. Les entitats Càritas, Siloé i Creu Roja arriben actualment a un miler de ciutadans d’Amposta que passen dificultats econòmiques i que prèviament hagin estat derivats des dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta.

La regidora ha recordat que anualment se subscriu un conveni amb les entitats a les que l’Ajuntament aporta una ajuda econòmica de 30.000 euros, i que amb aquesta iniciativa complementària es pretén “posar tots els mitjans possibles per disminuir el patiment de moltes famílies”. Subirats ha aprofitat per agrair molt especialment la tasca que duen a terme les entitats perquè “l’ajuntament per sí sol mai podrà arribar a fer una tasca com aquesta, els hem de donar les gràcies pel seu esforç i dedicació i fer tot el que puguem per reforçar-les”. En aquest sentit, també ha remarcat que les politiques socials i les ajudes als més desfavorits “són un pilar fonamental que no es retalla ni es retallarà perquè entenem que és crucial en aquests moments donar resposta als conciutadans que tenen més dificultats”. Des de les entitats s’han establert tres tipus de lots per col·laborar: un amb oli, farina i sucre; un altre amb llet, sucre i farina; i un tercer amb llet i oli. Els lots es podran entregar el mateix dia del festival o prèviament als punts de recollida: les oficines del Departament de Benestar i Família, les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament i les dependències de la Policia Local.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta prepara el segon Festival en Benèfic per recollir aliments


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament