• Webs Municipals  

Curs DocumentalDelta

El 26 d’agost de 2012, arrenca la segona edició de DocumentalDelta, taller de documental creatiu organitzat per Filmsnòmades Formació i LO PATI - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.

publicat el 20/08/2012

El proper diumenge 26 d’agost arrenca la segona edició de DocumentalDelta, taller de documental creatiu organitzat per Filmsnòmades Formació i LO PATI - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.

El curs s’inaugura amb la projecció d’una selecció de treballs produïts a l’escola de realització documental Ateliers Varan (París). Ateliers Varan organitza periòdicament tallers de documentals arreu del món; concretament, el proper diumenge podran veure’s peces de tallers realitzats a Vietnam, Afganistan, Colòmbia i Veneçuela. Les peces estaran comentades per la formadora de l’escola i realitzadora Catalina Villar. L’acte començarà a les 19h a Lo Pati, i és d’entrada lliure.

De fet, Catalina Villar és una de les realitzadores que compartirà experiències amb els alumnes del curs, que arrenca l’endemà dilluns 27 d’agost.

Durant les 10 jornades del curs, els alumnes duran a terme una immersió pràctica en l’univers documental, amb "workshops" d’una jornada de realitzadors com l’esmentada Catalina Villar i Isaki Lacuesta, i el director de fotografia Diego Dussuel. Com a novetat en l’edició d’enguany, totes aquelles persones interessades en assistir als "workshops", poden fer-ho. El preu és de 30€ (amb un descompte especial per als usuaris de la "newsletter" de documentaldelta). Es pot sol·licitar més informació a info@documentaldelta.com.

Les peces realitzades pels alumnes durant el curs es projectaran el divendres 7 de setembre a les 19h a LO PATI.

A banda dels "workshops", una novetat important en l’edició d’enguany són les projeccions, obertes al públic en general. A banda de la projecció dels millors treballs de l’escola Ateliers Varan (diumenge 26), el dijous 6 podrà veure’s "Nostalgia de la luz", del realitzador xilè Patricio Guzmán, Premi al Millor Documental Europeu l’any 2010. El divendres 7, en acabar la projecció dels treballs realitzats pels alumnes, podrà veure’s "Los Pasos Dobles", del realitzador gironí Isaki Lacuesta, Concha de Oro al Festival de Sant Sebastià l’any 2011. La projecció comptarà amb la presència del director. En acabar aquest acte, clourà DocumentalDelta 2012 l’actuació d’El Teatre Magnètic, en col·laboració amb el festival d’art visual i sonor Eufònic (www.eufonic.net).

DocumentalDelta compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta i el Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Curs DocumentalDelta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament