• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 L’EMPRESA MANAIN ELEVACIÓ OBRE UNES NOVES INSTAL·LACIONS AL POLÍGON L’ORIOLA D’AMPOSTA

L’EMPRESA MANAIN ELEVACIÓ OBRE UNES NOVES INSTAL·LACIONS AL POLÍGON L’ORIOLA D’AMPOSTA

L’empresa de serveis tècnics, lloguer i venda de maquinaria d’elevació i auxiliar per a la construcció Manain Elevació SL ha traslladat les seves instal·lacions al polígon l’Oriola d’Amposta.

publicat el 27/07/2012

L’empresa ha buscat nous mercats i ha internacionalitzat la seva activitat a altres països.

L’empresa de serveis tècnics, lloguer i venda de maquinaria d’elevació i auxiliar per a la construcció Manain Elevació SL ha traslladat les seves instal·lacions des de la façana de la carretera nacional 340 dins el terme d’Amposta, a unes noves instal·lacions situades a una nau industrial al carrer Loira, 18-B del polígon de l’Oriola  d’Amposta.

Els darrers anys l’empresa es dedicava a la venda i lloguer de maquinaria d’elevació i auxiliar del sector construcció, pràcticament tot el negoci es destinava al mercat nacional, que vivia instal•lat en un frenètic ritme de construcció. Ara l’escenari ha canviat i els responsables de Manain Elevació varen decidir activar el mercat internacional per a sortejar la crisi, van activar contactes i i gestions per internacionalitzar l’activitat de l’empresa i ara el gruix del seu negoci es dedica a la compra de maquinaria usada, a les seves noves instal•lacions la reparen i revisen, i la venen a altres països d’arreu del món, tals com Arabia Saudí, Romania, Alemanya, Bèlgica, França i Marroc entre d’altres.

L’empresa ven a altres països, no només maquinaria d’elevació, també carretons elevadors, grups electrògens, plataformes aèries, dúmpers, minicargadores, miniexcavadores i una ampla gamma de maquinària per a l’obra pública.

Els responsables de Manain Elavació son propietaris també d’un altra empresa; Gestual Delta, que es dedica a la venda i recanvis per a tota mena de maquinària. Entre ambdues empreses conten en aquests moments amb 8 treballadors.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’EMPRESA MANAIN ELEVACIÓ OBRE UNES NOVES INSTAL·LACIONS AL POLÍGON L’ORIOLA D’AMPOSTA

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament